Wie is Lûkje

 
Mijn bedrijf ” Lûkjes ” is vernoemd naar mijn weinig voorkomende, Noord Nederlandse voornaam; Lûkje. 

Na ruim 20 jaar als HRM consultant in de zakelijke dienstverlening gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en in 2009 van mijn hobby m’n werk gemaakt. Ik wilde graag met mijn handen werken, iets tastbaars maken.

Na een aantal vakgerichte cursussen, een meubelmakersopleiding en een periode meegelopen te hebben bij een meubelstoffeerder, heb ik een aantal jaren geleden mijn eigen atelier geopend.

In 2014 is daar het opknappen en verkopen van vintage en design bijgekomen, waarvoor ik met veel plezier veilingen en markten afstruin. Neem een kijkje in mijn online winkel of kom langs in Driebergen-Rijsenburg om de producten in het echt te komen bekijken..

Sinds een aantal jaar helpt mijn man Marc ook mee in het atelier; met het opknappen van kasten en tafels of het weer restaureren van verbindingen en bij het halen en brengen van meubelen.

Graag nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen in het atelier. Gezellige ambachtelijke bedrijvigheid, een hoeveelheid meubelstoffen en kunstleer in allerlei kleuren, dessins en materialen en een verscheidenheid aan projecten van klanten.

Bel, app of mail even voor het maken van een afspraak.

Hartelijke groet,

Lûkje.
reacties van klanten

> We zijn heel blij met je industriële apothekerskast ! groetjes, Pien

> Waar vindt je deze leuke oude dingen ?! T. vD

> Snelle levering, was zorgvuldig ingepakt; mooie oude lamp. vriendelijke groet, Pieter

@2018 Lûkjes meubelatelier