Lûkjes meubelatelier heeft zich gespecialiseerd in het stofferen, restaureren en restylen van meubels. Zowel in opdracht van de klant als zelf gevonden en opgeknapte meubels. Vintage  klassiek, design, een opknappertje of een stoel met een persoonlijk verhaal, meubels opknappen en verfraaien is niet alleen mooi om te doen, het past ook goed in een milieu bewust gedachtegoed; een oud of 2e hands meubel nieuw leven inblazen.

Stofferen & Restaurerenstoffeer materialen

Lûkjes meubelatelier heeft een grote collectie mooie meubelstoffen van goede kwaliteit, zowel effen als met dessin en in diverse prijsklassen.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw meubel. Geheel vrijblijvend komt u langs in het atelier om stoffen te bekijken of  komen we bij u thuis, zodat u de meubelstoffen in uw eigen interieur kunt bekijken. Na uw akkoord met de gedetailleerde offerte, spreken we af wanneer het meubel wordt opgehaald en opgeknapt.

Na een behandeling tegen houtworm en het eventueel restaureren en/of verstevigen van de verbindingen wordt het meubel zorgvuldig opgebouwd en gestoffeerd met uw gekozen meubelstof.

Regelmatig komen wij bijzondere vintage en design tegen die het verdienen opgeknapt en/of opnieuw gestoffeerd te worden. Neem een kijkje in onze online winkel.

Restylen

Naast het restaureren en stofferen is het ook mogelijk uw meubel te laten opknappen of restylen. Denkt u hierbij aan het restaureren van scharnieren, toevoegen van planken,  beitsen of verven van het frame van een stoel, maar bijvoorbeeld ook het beitsen of schilderen van uw kast, kist of houten bank behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om met allerlei verftechnieken uw meubel te verouderen en daarmee een persoonlijk karakter te geven.

Zie mijn portfolio met een selectie van afgeronde projecten.

reacties van klanten

> We zijn heel blij met je industriële apothekerskast ! groetjes, Pien

> Waar vindt je deze leuke oude dingen ?! T. vD

> Snelle levering, was zorgvuldig ingepakt; mooie oude lamp. vriendelijke groet, Pieter

@2018 Lûkjes meubelatelier